Yhdistys ja tukijat
 

Salpausselän kisoista 1970-luvulla alkanut partiointi järjestäytyi vuonna 1992, kun Monon Side ry perustettiin vapaaehtoisten kesken. Yhdistyksen tehtävänä on mahdollistaa vapaaehtoisten toiminta niin katupäivystyksessä kuin ennaltaehkäisevässä päihdekasvatustyössä. Yhdistyksen jäseniä ovat päivystävät vapaaehtoiset. Yhdistyksen hallinnosta vastaa jäsenistä muodostunut johtokunta. Yhdistyksessä työskentelee palkattu toiminannohjaaja vapaaehtoistyöntekijöiden tukena. Monon Side ry tekee yhteistyötä useiden nuorten parissa toimivien, paikallisten tahojen kanssa.

 

Monon Side ry:n rahoitus koostuu erilaisista avustuksista, lahjoituksista ja jäsenmaksuista. 

Voit tukea toimintaamme joko ryhtymällä vapaaehtoiseksi monolaiseksi tai liittymällä yhdistyksen kannatusjäseneksi. Yksityisen henkilön kannatusjäsenmaksu on 40 euroa ja yrityksen 200 euroa. Kannatusjäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä toiminnanohjaajaan. 


NORDEA FI65 1587 3006 108024

 

He ovat mukana mahdollistamassa ja tukemassa Monon Side ry:n toimintaa 2020-21:

Lahden kaupunki, Hyvinvoinnin ja osallisuuden jaosto

LC Lahti Tiirismaa

Lahden teollisuusseura

Eurokangas 

Mecastep Oy

 

Monon päivystysauton ovat yhdistykselle käyttöön lahjoittaneet vuonna 2020:

 

Lions-klubit; LC Lahti, LC Lahti/Ankkurit,LC Lahti/Kariniemi, LC Lahti/Masto, LC Lahti/Tiirismaa, LC Lahti/Vellamot, LC Lahti/Vesijärvi ja LC Lahti/Laune, LC Hollola/Kapatuosio, LC Hollola/Pirupesä, LC Kärkölä ja LC Nastola, Suomen Lions-liitto ry:n Arne Ritari -säätiö sekä leijonien kansainvälisen järjestön säätiö LCIF

 

Viimeksi päivitetty 18.01.2021 08:24